Suomeksi

Lämpöä, lempeä, läheisyyttä - herrasmiehelle joka kaipaa jotain paljon enemmän

Intensiivinen ja intohimoinen, rehevä ja mehevä


Olen edustuskelpoinen aikuinen suomalainen nainen, ikää 42, pituutta 168, ja kuten kuvista näkyy, ihania pehmeitä kaaria ja kurveja löytyy mistä ottaa kiinni, erityisesti jos tykkäät täyteläisistä takamuksista. Nautin rennon kiireettömistä hetkistä rauhassa toisiimme tutustuen, keskustellen - hitaasti edeten kohti sitä maagista hetkeä iho ihoa vasten, sormien ja huulien leikkiessä kiusoitellen toistemme vartaloilla...

Seurassani voit täydellisesti rentoutua, inspiroitua ja latautua niiden harvinaisten hetkien aikana mitä sinulla on aikaa hemmotella itseäsi ja karata kauas pois arjen vaatimuksista ja ainaisesta suorittamisesta. Kanssani voit luottamuksella nauttia sensuellin, intohimoisen, teeskentelemättömän naisen seurasta, katseesta ja kosketuksesta, hukuttautua loputtomiin suudelmiin ja unohtaa ajankulun sylissäni. Keskitymme vain toisiimme ja yhteisiin nautintoihin, aitoon läheisyyteen kahden ihmisen välillä. Muistatko miltä perhoset tuntuvat vatsassa treffejä odottaessa? Miten ensimmäinen sormien kosketus saa ihosi värähtämään...

Sinä olet huumorintajuinen, sisälukutaitoinen, normaalit käytöstavat hallitseva ja toisen huomioon ottava jo kypsempään ikään ehtinyt (yli 40 v) herrasmies, joka arvostaa aistikasta ja aitoa naista. Kaipaat lämpöä, lempeä, kosketusta, läheisyyttä - laatuaikaa itsellesi. Unelmoit löytäväsi seesteisen turvasataman kaiken kiireen keskelle, luotetun rakastajattaren tuomaan iloa ja hymyä elämääsi, jaettuja elämyksiä, keskustelua ja avoimuutta - sen aidon timantin swarovskien joukosta. Jos etsit mekaanista to do -listaa kolmikirjaimisista lyhenteistä tai kunhan nyt joku on heti valmiina tyyppistä seuraa, en ole etsimäsi.

Ehkäpä tapaamme luonani perinteiseen cinq à sept -tyyliin, ehkäpä käyt Helsingissä työn puolesta ja kaipaat turvallista osa-aikaromanssia, rentoja illanviettoja hyvän ruuan ja viinin parissa tai etsit edustavaa seuralaista matkoillesi mukaan - mahdollisuuksia on monia, ja minusta on moneksi!

Yhteydenotto


Tarkistathan kalenteristani ajankohdat milloin olen tavattavissa. Kohteliaat sanakäänteet jo ensimmäisessä yhteydenotossasi ja hyvissä ajoin ennakointi tapaamisen ajankohdan suhteen saavat minut kehräämään entistä herkemmin. Herrasmiehenä ymmärtänet etten ole pikaruokaketjun autokaista, vaan se vähintään kolmen ruokalajin illallinen, joka nautitaan rauhassa ja ajan kanssa. Pieni vaivannäkö viestin laatimisessa siis kannattaa, itsesi ja toiveittesi asiallinen esittely erottaa sinut lukuisista kolmisanaisista viesteistä, jotka lentävät suoraan roskakoriin. Kerrothan myös päivämäärän ja kellonajan jolle toivot tapaamista sekä tapaamisen keston. Sähköposteihin pystyn vastaamaan 12 tunnin sisällä.

ditabonbon@protonmail.com

En päivystä eli en ole tavattavissa tai tavoitettavissa "just nyt", tänään tai joka päivä, vaan varaan aikani vain sellaisille herrasmiehille, jotka haluavat tavata juuri minut ja löytää kokonaisvaltaisempia elämyksiä arkensa kohokohdaksi.
Lue myös The Arrangement.

Sovittu tapaaminen vahvistetaan puhelimitse arkisin päiväsaikaan etukäteen sovittuna aikana. Soitathan numero näkyvillä. En vastaa tekstiviesteihin.


Eurot

Incall

Olet lämpimästi tervetullut tunnelmalliseen Töölön buduaariini, jossa voimme nauttia kynttilänvalosta, pikkupurtavasta, juomista ja tottakai toisistamme täysin privaatisti.

Rautatieasemalta tai Kampista kävelymatkaa on noin 10-15 minuuttia, taksilla noin 5 minuuttia. Kymmenet julkiset liikenneyhteydet ovat minuutin kahden kävelymatkan päässä ja parkkipaikkoja löytyy mainiosti.

Illan ja yön iloittelu (max. 14 h sisältäen min. 5 h unta) - 1250 e*
Aikaa myös aamupalaan - 18 h - 1500 e*

8 h - 950 e*
6 h - 850 e*
4 h - 650 e*
3 h - 550 e*
2 h - 450 e
1,5 h - 350 e
Outcall

Tulen mielelläni sulostuttamaan päivääsi tai iltaasi Helsingin ydinkeskustan parempiin hotelleihin lounaan, illallisen tai muun mielenkiintoisen ohjelman ja privaatimman jälkiruuan merkeissä.

Illan ja yön iloittelu (max. 14 h sisältäen min. 5 h unta) - 1250 e*

Suosittelen lämpimästi pidennettyä tapaamista jos haluat esim. tutustua mitä kaikkea Helsingillä on meille tarjota, nauttia kiireettömästä aamusta ilman herätyskelloa ja yhteisestä aamupalasta...

18 h - 1500 e* // 24 h - 2000 e* // 48 h - 3000 e*

8 h - 950 e*
6 h - 850 e*
4 h - 650 e*
3 h - 550 e*
2 h - 500 e

*3 tunnin ja sitä pidempiin incall ja outcall tapaamisiin sisältyy aina myös jotakin muuta mukavaa puuhaa sängyn ulkopuolella, esim. lounas, illallinen, drinksut, brunssi, teatteri, ooppera, konsertti, piknik Töölönlahdella (säävaraus ;) ), pizza tai juustoa ja viiniä sohvallani ym ym


Kahvi tai lounas
Tapaamiset vain kahvin tai lounaan merkeissä keskustellaksemme esim. yhteisestä matkasta - 150 e/h maksettuna etukäteen.Huomioithan etten halua minkäänlaisia julkisia kirjoituksia intiimeistä hetkistämme. Jos haluat kertoa ajatuksistasi yhteisestä ajastamme myös muille, lähetäthän lyhyen kiitoksen suoraan sähköpostiini ja julkaistavaksi anonyymisti
vain täällä.


Hei me lennetään

En keikkaile Suomessa. Jos haluat tavata minut, olet lämpimästi tervetullut luokseni Helsinkiin, pidemmätkin treffit onnistuvat tunnelmallisessa buduaarissani. Tai kutsu minut paikkakunnallesi käymään privaatisti, työmatkallesi mukaan tai karataan hetkeksi kauas pois ihan muuten vaan - lisätiedot löydät englanniksi täältä.

Maksutavat

Käteinen

Tuothan tasasumman, koska luonani ei ole vaihtokassaa.
Tilisiirto

Kaikki osa- ja ennakkomaksut onnistuvat myös tilisiirtona. Maksun tulee näkyä tililläni ennen tapaamista. Kokonaisuudessaan etukäteen maksettuun tapaamiseen saa aina aikapohjaisia etuja. Tiedustele sähköpostilla SWIFT/IBAN koodeja.
Lahjakortit

Ihan muuten vaan -lahjat, yllätysmuistamiset ja muut ennakkoon sovitut pienemmät maksut voi hoitaa lahjakortilla, ditabonbon@protonmail.com. Vinkkejä täällä.
Maksusuunnitelma

Pidempien tapaamisten ja yhteisten matkojen kohdalla onnistuu myös osamaksu ennakkoon, kysy lisää!
Kaikkiin hintoihin sisältyy 24 % ALV.
Share by: